WOW: Dette er en helt ny TV fra LG

Har det klikket for den koreanske giganten?

Denne kommer nok som en overraskelse... Foto: Produktbilde
Denne kommer nok som en overraskelse... Foto: Produktbilde Vis mer
Publisert

Etter snart 10 år med stadig flatere, større og mer avanserte TV-er, var vi helt sikre på at den gamle billedrørsteknologien var død og begravet. Ikke så rart kanskje, det har vel ikke blitt solgt en ny billedrørsTV i Norske butikker på flere år.

Og helt ærlig; du skal være ganske sær hvis du har lyst til å bytte tilbake til en TV som ikke takler høyoppløst innhold.

Enig eller uenig? Del det med oss i debatten!

Men ikke alle, for denne LG-modellen er altså splitter ny.

Retromodellen The Serie 1

Vel, nærmere retro kommer man jo ikke, og vi tipper sentimentale designguruer gladelig vil selge en nyre for å kunne vise fram denne i showrommet sitt.

Dessverre må de nok vente litt til, for foreløpig er TV-en kun til salgs i Korea. Siden prisen ikke er på mer enn 214 dollar, skal du ikke se bort fra at noen kreative sjeler vil prøve å bestille en.

Bortsett fra det nusselige utseendet er det strengt tatt ikke så mye å skryte av. Selve TV-en er ikke på mer enn 14-tommer, og den er også tro mot det gamle TV-formatet. Her kan du nemlig glemme widescreen (16:9), men må nøye deg med 4:3 format, som kan veksle mellom farger og sort/hvit-bilder.

Helt tullete har imidlertid ikke LG blitt, det følger nemlig med en fjernkontroll. Akkurat det er jo et lite stilbrudd, men kjenner vi designfolket rett, vil de nok bare gjemme den når det kommer gjester.

Kilde: Dvice og Early Shop.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer