WallyIsland er ei flytende øy

Denne båten har alt, og da mener vi alt.

Hvis du har ei ekstremt feit lommebok er sjansen stor for at du har hørt om Wally, et selskap som har spesialisert seg på luksusbåter og vanvittig dyre yachter. Vi har tidligere skrevet om luksusyachten Wallypower 118, og nå er selskapet på banen igjen med en ny, flytende superdoning.

LES OGSÅ:

WallyIsland er riktignok bare tegninger på papir enda, men det hindrer oss ikke fra å ta en sniktitt på hvordan fremtiden vår eventuelt kan se ut dersom vi vinner en heftig sum i Lotto.

Velg og vrak.

Du kan selv bestemme hvordan megayachten skal se ut når du bestiller, og du har en haug av goder å velge mellom.

For eksempel kan du be om å få laget en fotball- eller tennisbane på dekk, bygge landingsplass for helikopteret ditt, eller gå for en skog med palmer og en oase i midten.

Et gigantisk basseng er nok heller ikke å forakte, og bak på yachten kan du oppbevare en rekke mindre seilbåter som du kan heise ned ved hjelp av ei kraftig kran.

Her er det bare lommeboka som kan stoppe deg, og har du penger nok kan du gå for hele pakka og litt til. Skipet er designet for å få plass til så mye stæsj som mulig på dekk.

Ei flytende øy.

WallyIsland har en lengde på 99 meter, og dekket har en størrelse på 1000 kvadratmeter. Hvis du synes utsiden ser flott ut vil du nok bli enda mer imponert over innsiden.

De 2730 tonnene kan by på blant annet seks store suiter og en king size owner's suite på 200 kvadratmeter. Et eget spillerom, bibliotek, SPA, kinorom og treningsstudio er bare noe av det du og vennene dine kan kose dere med ute på bøljan blå.

Yachten har også plass til de som ikke er dine venner. Tjue doble kabiner gir plass til et mannskap på førti mann, i tillegg til tjue små-suiter for mannskap med litt større ansiennitet.

Småtreig.

Ulempen med en så stor konstruksjon er at maksfarten blir usle 17.5 knop. Du vil ikke blåse supersmåbåtene bort fra vannet, med andre ord, men størrelsen tatt i betraktning kan du simpelthen bare kjøre over dem.

Selskapet hevder prisen på skipet er svært konkurransedyktig, hva nå enn det betyr. Vi tipper prisen kommer til å inneholde så mange nuller at VISA-kortet vil krympe seg i skrekk.

Se bildespesial av konseptbåten til venstre!

Kilde: wally