Vinkelsliper

Det er oppfinnelser som dette som gjør livet verdt å leve. Fra tre forskjellige vinkler.

Det heter seg at en sak alltid har to sider, men med Sharps nye Triple Directional Viewing LCD-skjerm viser det seg at livet faktisk inneholder hele tre sider.

LES OGSÅ:

Den kom litt brått på.

Tredimensjonalt.

Sharp har nemlig satt sammen en LCD-monitor som er i stand til å vise tre forskjellige bilder - samtidig. De har allerede en monitor som viser to bilder parallelt på samvittigheten, men ingeniører er ofte som småbarn som spiser smågodt: De skal bare ha én til.

Ved å bruke en såkalt parallaktisk barriere som splitter lyset i tre retninger (høyre, venstre og i midten) er det altså mulig å vise tippekampen for de som sitter i midten av sofaen, mens de på høyre side følger Dagsrevyen og de på venstre ser på et portrettintervju med Lars Sponheim.

Bilferie.

Installerer du en slik skjerm i bilen vil du dessuten kunne fordele hvem som ser hva alt etter hvilke oppgaver de er blitt tildelt på forhånd. Far sjekker GPSen fra førersetet til venstre, mor ser på feriebildene fra passasjersetet til høyre, mens minstemann sitter i midten og ser tegnefilmer helt til spysyken tar ham.

Dette er foreløpig en prototype, men vi skal naturligvis kaste oss over et test-eksemplar når og hvis den dagen kommer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo