Videoverdens Scarlett Johansson

Videoverdens Scarlett Johansson

Red Scarlet er ikke for amatører.

Publisert

Kameraprodusenten Red står ikke med hatten i hendene når de designer videokamera. De setter sammen apparater som ser like fryktinngytende ut som amerikanske marinesoldat, og gårsdagens produktlansering føyde enda noen designklassikere til selskapets CV.

Én av dem heter Red Scarlet, uten at de feminine trekkene er spesielt framtredende.

Nok bilder.

Red er riktignok litt tidlig ute. Scarlet lanseres ikke før "tidlig 2009", men la oss likevel sikle litt over spesifikasjonene.

Det har blant annet en mysterisk 2/3" Mysterium X-bildesensor, som kan skyte film med alt fra ett til 120 bilder i sekundet, 180 hvis du aktiverer burst-modusen.

Skjermerende.

En kjempeskjerm på 4.8" gir selv nærsynte valuta for pengene, og Scarlet har både HDMI og HD-SDI-utgang.

Kameraet støtter også Firewire 800 og langt langsommere USB 2.0, og kan interessant nok fjernstyres via Wlan. Det bør jo åpne opp for en del interessant stunt-filming.

Red gjør et stort poeng av at alt fra spesifikasjoner, leveringsdato og design kan forandre seg innen neste år, så ikke sett Scarlet på innkjøpslista di riktig enda.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer