Vi tipper Spykee som årets leke

Både en leke og en vandrende overvåkningssentral.

De fleste roboter klarer å bevege seg rundt omkring i leiligheten, men det som gjør Spykee så unik er at den både ser og hører, og at den kan bruke det trådløse nettet til å overføre dette til der hvor du befinner deg.

LES OGSÅ:

Vaktbikkja som aldri sover.

For det er selvsagt overføringen som er rosinen i pølsa her.

Prinsippet er enkelt: Det Spykee ser med det innebygde kameraet vil automatisk bli overført til kontrollpanelet på PCen din som video eller bilder. Og om du sitter på en webcafè i utlandet eller later som du jobber overtid mens du sjekker om kjæresten har hjemmebesøk, se det spiller ingen rolle.

Men det er mer.

Når strømmen i det innebygde batteriet tar slutt, tar IR-autoparkingsystemet over og kjører Spykee til ladestasjonen for automatisk opplading.

At den aldri vil gå tom for strøm åpner også for andre muligheter.

Du kan blant annet sette Spykee i overvåkningsmodus. Da vil nemlig Spykee ta et bilde og sende til deg på e-post når noe eller noen beveger seg foran roboten.

Spykee importeres av Nikko Scandinavia og skal komme til din lokale leketøyspusher i september 2007. Prisen antas å bli cirka 2.500 kroner, og vi gleder oss til å teste om den er like god i praksis som i teorien.

Trykk her for flere kule, tøffe og imponerende robotsaker!