Vi synes Ford Synus ser bra ut

Sikker som banken. Ikke nettbanken, men den vanlige banken.

Apokalypsen henger over oss. Jeg kan tydelig se hvitkledde engler som sitter og venter utenfor stuevinduet, og det skyldes ikke bare at jeg stilte opp som frivillig for å teste Peppes nye fleinsopp-pizza.

LES OGSÅ:

Synus synes.

Ford er ikke nødvendigvis et firma vi assosierer med nytenkning og innovasjon, men med Synus har de forårsaket hjertebank og varme følelser. For en deilig doning.

Som hos så mange andre bilprodusenter, leker designere og ingeniører seg vilt og hemingsløst når A4-menneskene har gått hjem for dagen. Synus er resultatet av en en slik lek.

Safe-modus.

Den omtales uten blygsel og bekymring som et rullende urbant kommandosenter, og skal være stedet hvor du søker dekning dagen etter at George W. har tirret iranerne og iranerne har tirret George W. slik at begge veltet over kontrollbordet og traff Den Store Røde Knappen.

Bilen kan plasseres i såkalt "sikker modus" mens den er parkert, noe som vil senke ned beskyttende skodder over alle rutene. De små vinduene på sidene og i taket er skuddsikre, og kan heller ikke åpnes. Sikkerhetspreget understrekes av at bakdøren har en åpne- og lukkemekanisme som likner mistenkelig mye på det Egon Olsen brukte store deler av sin karriere på å dirke opp.

Kodelås.

Hvis du stadig vekk mister bilnøklene skal du også føle deg trygg. En kombinasjonslås på førersiden gjør at du klarer deg uten nøkler, så sant ikke senil demensen plutselig setter inn på vei fra kontoret til bilen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innsiden kan formes etter kjøperens mest ekstravagante ønsker, og blant annet konfigureres som et hjemmekinoanlegg som styres ved hjelp av en laptop med trådløs nettforbindelse.

En 45-tommers(!) flatskjerm fra Sharp følger med som standard i bakdøra, og kan brukes til både surfing, DVDing og ryggehjelp - og til å vise levende bilder fra et California som likner mistenkelig på Hiroshima anno 1945.

Enn så lenge er bilen noen mil unna serieproduksjon, men hvis du er virkelig syk i hodet kan du krysse fingrene for at det blir krig. Det burde sette fart på saker og ting på Fords hovedkontor.