Verdens råeste mediecenter-PC?

Selv de verste selvbyggerne vil slite med dette beistet som snart kan kjøpes over disk.

Selv har vi aldri hørt om VidaBox, men det spiller strengt tatt ingen rolle. Det eneste vi trenger å vite er når dette beistet kommer til Norge, for her har de satt sammen en pakke teknonerder i alle land ville revet av venstre brystvorte for å få tak i.

LES OGSÅ:

Fakta.

Velger du alt av ekstrautstyr skal du nemlig få denne Mediecenter-PCen levert med, hold deg fast:

To intregrerte HDTV-tunere, Blu-ray spiller, HD-DVD-spiller, og en harddisk på gigantiske 3 terabyte(!) av typen RAID-5.

Simultanshow i 1080p.

Vidunderet skal være så kraftig at det skal klare å ta opp fra to ulike HD-kanaler, samtidig som du spiller av HD-filmen du tok i går, eller ser på en Blu-ray eller HD-DVD-film. Det alene sier litt om hvilken prosessorkraft som ligger bak.

- Vi er selvsagt storfornøyde med å være den eneste leverandøren som virkelig gir sine kunder ekte HDTV, og i tillegg har vi altså klart å samle alt i en boks, sier Steven Cheung fra VidaBox i pressemeldingen.

Men ikke for oss...

Dessverre er de to HDTV-tunerne foreløpig kun noe amerikanske kabel-TV-kunder kan nyte godt av. Vi kan formelig se dem for oss, der de sitter og hiver inn på BigMacer mens de tar opp fra HBO, Showtime, ESPN og Discovery, og veksler mellom å se på Blu-ray og HD-DVD i 1080p...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Heldiggriser.

Mediecenter-PCen kan kjøpes i USA fra og med mars 2007.

Sjekk videoen.

Videoen nedenfor viser hvordan en tidligere mediecenter-PC fra VidaBox fungerer med både Blu-ray og HD-DVD. (Denne modellen mangler mao. HDTV-tunerne).

Kilde: Engadget og VidaBox.