Vekk opp bicepsen

Gjør hver morgen til en morgen du kan være stolt over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Proporsjonalt med at vektpila blant verdens innbyggere stadig beveger seg i høyre retning, vokser ambisjonene hos folk flest:

LES OGSÅ:

I morgen starter det gode liv. Colaen skal byttes ut med flaskevann og vi skal knaske grønnfôr heller enn potetchips. Vi skal ankomme jobblokalene med en gnistrende ansiktsfarge og hyperventileringen idet vi kommer skal avdekke vår rykende ferske joggetur.

I morgen.

Zoombie.

Men når vekkerklokka begynner å ule klokka null syv morgenen etter, vil gårsdagens planer i stedet fortone seg som ren idioti fra din side. Øynene er like smale som tannpirkere og kroppen kjennes ut som en tung sekk der hovedutfordringen er å trille den ut av senga for å slå lyden ut av udyret og slumre videre.

Vel. Nå er det designet en ny vekkerklokke som vil sørge for først å pushe deg ut av senga med en grusom lyd, for så å kreve at du tar 30 rep på strak arm før klokka stilner.

Frisk start.

Med andre ord den perfekte oppvåkning for alle dem som går rundt og ruger på ideen om å starte et nytt og sunnere liv.

Deler du seng kan du jo eventuelt kaste den manual-formede vekkerklokka over til samboeren, slik at han kan få ta seg av gymnastikken om du skulle være for slapp.

Det er usikkert hvor tung denne klokka er eller hvor den selges. Fortsatt er den altså like lite realistisk som våre ambisjoner om et sunnere liv.

Kilde: ohgizmo