Uber Shades er Uber Kule

Fremtidens briller? Tja, kanskje det.

Disse merkelige og ufattelig fasinerende brillene sprer seg nå som ild i tørt gress på internett. Brillene går under navnet Uber Shades og er et resultat av fantasien til designeren Rodd Miller. De er med andre ord et av disse konseptene som vi foreløpig bare kan drømme om.

LES OGSÅ:

Swiss Army Glasses.

Se for deg en kombinasjon av Swiss Army Knife og et par briller, og der har du Uber Shades. Brillene er utstyrt med 260 ulike verktøy. Alt fra saks til til hårbørste og tang er på plass.

Hensikten er at du skal kunne ha med deg alt du trenger på en enkel og grei måte. På den måten er du forberedt dersom toalettet plutselig går i stykker, eller du må reparere noe på kjøkkenet. Vi er litt bekymret for vekten på brillene, de må da bli veldig tunge med så mye stæsj innabords? Designeren på sin side hevder at brillene han tenker seg er både stilige og komfortable, så vi antar han har en plan bak det hele.

Konsept.

Tiden vil vise. Akkurat nå er brillene kun tegninger på et papir, men vi krysser fingre for at noen plukker opp idéen og realiserer den.

Kilde: coolest-gadgets