Tyverialarm for framtiden

Tyverialarm for framtiden

Sanyo Eneloop Bell er en god idé. Men er den virkelig?

Publisert

Blir du rana på åpen gate har du to valg: Forsøke å lure raneren til å tro at monopolpengene du raska med deg fra naboen i går er ekte, eller å løpe så raskt fra åstedet at du blir hyret til den norske friidrettstroppen dagen etter.

Eller du kan, en dag, bruke Sanyo Eneloop Bell.

Ber om hjelp.

Eneloop er merkenavnet på Sanyos oppladbare batteriserie, som kan brukes rett ut av eska. Det er i seg selv verdt noen gram oppmerksomhet, men Eneloop Bell er bedre.

Den skrikende innretningen benytter seg, som du kanskje har forstått av formen, av Eneloop-batteri.

Ta den meg deg på byen, og når hvis du blir rana åpner du simpelthen toppen på den redningsbøyeliknende "klokka" og slipper ut en alarm som er så høy at den ikke bare vil skremme bort raneren - forhåpentligvis -, den vil også gjøre alle innenfor en radius på et par kilometer halvdøve.

Geografitime.

En innebygget GPS-sender holder dine kjente og kjære informert om hvor du befinner deg til enhver tid, og hvis du nå tenker "denne burde jeg lagt i jakkelommen til dattera mi", så kan det godt være du er inne på noe.

Foreløpig er dette bare en prototype, men ettersom idéen kan sorteres under kategorien "enkelt og genialt og billig", bør noen i utviklingsavdelingen til Sanyo ta en sjefsavgjørelse før neste ransbølge når sentral-Europa.

Kilde: Übergizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer