Tube Slide får deg til å le

Endelig en morsom og effektiv måte å komme seg fra A til B på.

Du synes kanskje du beveger deg lite nå, men verre skal det bli. I fremtiden har vi ikke bare heis, rulletrapp og alle mulige slags flyvende fremkomstmidler. Da har vi også massive rør installert i byene som frakter oss fra shopping-senter til shopping-senter. Latskapen lenge leve.

LES OGSÅ:

Høres dette interessant ut? Fremtiden er nærmere enn du tror.

Hos galleriet Tate Modern Art i London er slike rør satt opp som en kjempestor, spiralformet sklie. Ulempen er selvfølgelig at de metalliske rørene kun tar deg nedover, og ikke oppover, men det kommer sikkert en løsning etter hvert.

Skli med et glis.

Mannen bak mesterverket, Carsten Höller, ser for seg at hele London kan være dekket av lignende rør i fremtiden. Dermed skal du enkelt kunne komme deg fra et sted til et annet uten å måtte sloss mot rush-trafikken. Höller synes det er festlig å se mennesker som raser nedover rørene, og liker også følelsen det gir å befinne seg på innsiden av dem.

Det har vært fritt frem for besøkende å prøve ut den gigantiske rutsjebanen. Den lengste turen spenner over fem etasjer og har en total lengde på hele 55.5 meter. På vei nedover skal du etter sigende kunne oppnå en hastighet på nesten 50 km/t, så dette er ikke noe for de pysete av oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du veldig overvektig bør du kanskje tenke deg om et par ganger før du blir med på en rundtur. Det er neppe særlig hyggelig å sette seg fast på vei nedover.

Futurama-fans vil helt sikkert påstå at de har sett dette før.

Trykk på PLAY for å se systemet i praksis!

Kilde: gizmodo