TRIX er trehjulssykkel for voksne

Nå skal det helst være på tre hjul i svingene.

Hva skjer hvis du står rett opp og ned på gulvet på kjøpesenteret, men plutselig begynner å lene deg over på ene sida?

LES OGSÅ:

Du blir naturligvis kasta ut av første og beste Securitas-vakt, fordi oppførselen din er "svært tvilsom" og fordi "slikt pakk vil ikke min høystærede sjef, som jeg slikker føttene til hver dag, ha her".

Det andre som skjer er at du treffer bakken ganske raskt.

Ville det ikke vært fint å kunne utnytte den energien til noe annet? Som for eksempel å styre en sykkel?

Fjær i hatten.

TRIX er en slik sykkel. Den har byttet ut det tradisjonelle gaffel-styre-systemet med en styringsfjær-variant. Det skal ikke bare gjøre hverdagen mer usikker for livredde fotgjengere og drosjesjåfører, det skal også gjøre sykkelturen betraktelig mer morsom enn det slitet du går gjennom i dag.

Len deg mot venstre for å styre mot venstre, og, som vi for din skyld håper du har gjettet nå, len deg mot høyre for å styre mot høyre.

Trangt.

Nettopp fordi styringssystemet gjør navigeringen strammere og tettere, skal TRIX være idell for sykling gjennom tettpakka storbyer.

Trehjulssykkelen ble designet av Yves Plattard, og med det vant han den 10. internasjonale sykkel-design-konkurransen som ble avholdt i Tapei tidligere i år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Enn så lenge er dette altså en prototype, men ettersom Plattard vant både 80 000 kroner og gunsten til en rekke nysgjerrigfolk med store lommebøker, anslår vi at sannsynligheten for at TRIX noen gang ser dagens lys ligger godt godt over gjennomsnittet.

Kilde: Gizmag