TomTom for iPhone

Endelig en god GPS på iPhone?

Er dette GPS-en du har ventet på? Bilde: TomTom
Er dette GPS-en du har ventet på? Bilde: TomTom Vis mer
Publisert

Det er ikke bare vi som liker GPS-modellene til TomTom, også i det store utlandet blir de ofte regnet som det beste alternativet.

Alle våre tester av GPS-er får du her!

Endelig til iPhone

TomTom har lenge hatt PDA-versjoner til Windows mobile-telefoner, men det er altså først nå med det nye OS3-operativsystemet at den kommer på iPhone.

Her får du altså TomToms navigeringsløsning med stemmeveiledning, og mulighet til å kjøpe nasjonale og internasjonale kart.

Selve TomTom-appen vil snart kunne lastes ned fra AppStore, men for fullt utbytte av GPS-en bør du også investere i hele settet.

Car-kit

Det kanskje viktigste med det spesiallagde iPhone-festet er at det forsterker GPS-signalet slik at dekningen blir bedre, og at du kan vri den i landskapsmodus om du ønsker det.

Du kan forøvrig velge om du vil feste bilholderen i vinduet eller på dashbordet, og i tillegg til at iPhonen lades mens du kjører; kan du også overføre musikken din til bilstereo-anlegget via lydutgangen i bilholderen.

Prisen er foreløpig ikke klar, og siden TomTom er kjent for å ta seg godt betalt bør du også vurdere alternativene før du bestemmer deg.

Se video av TomToms og Navigons iPhone-versjoner under:


Mange konkurrenter!

TomTom får selvsagt ikke være alene på dette markedet, og det er mange spennende alternativer - som vi også tipper er noe rimeligere enn TomToms.

Her ser du blant annet klipp av Navigons versjon:


Kilde: TomTom

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer