Tom Cruise ville elsket Stratocruiser

Mye penger, mye tid, mye luft, mye gøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ordet "Zeppelin" assosieres veldig ofte med en veldig bra ting (Led Zeppelin) og en veldig dårlig ting (zeppelineren Hindenburg - luftskipet som traff bakken på spektakulært vis for mange herrens år siden).

LES OGSÅ:

Stratocruiser-konseptet forsøker å fornye begrepet. Er verden klar for en livsstils-zeppelin? Tja, det kommer vel an på hvilke celebriteter som er om bord hvis den styrter.

Til værs.

Designet kommer fra Michael J. Brown og Tino Schaedler, og er en vill idé for et svært luksuriøst og svært heliumfylt opphold blant skyene. Hvis ikke du tror på etterlivet har du sjansen til å oppleve noe himmelsk her.

Innimellom de vidlløftige vyene til designerne, hvor det heter ting som "Stratocruiser tilbyr korte, fornyende reiser for den verdensvante reisende" og "som moderne nomader kan vi igjen nyte det å reise", finner en minst like vidløftige planer om hvordan luftskipet skal innredes.

Strikkhopp.

Det vil blant finnes spa-behandling, bibliotek, en luft-terasse med tilhørende minibasseng, en passe stor restaurant med, rimeligvis, ganske god utsikt, private suiter, kjøkken med full stab, og en hus-DJ som kan spille opp til moderne dans mens sola senker seg.

Best av alt: En egen plattform for strikkhopping.

Hvis det karbonfiber-baserte prosjektet noensinne hadde blitt realisert (og med den voksende flokken milliardærer rundt omkring i verden skal vi ikke utelukke helt at det blir noe av), ville det vært meningen at skipet kunne leies for kortere eller lenger perioder, med alle fasiliteter inkludert.

Stikk av.

Et smultring-liknende hull atrium i midten av skipet gjør at du kan stikke av fra tjaset og maset i salongen, mens et avansert fremdriftssystem mer enn dobler marsjfarten sammenlignet med konvensjonelle, skjelettløse luftskip.

Det ville også vært mulig å foreta transatlantiske reiser, og, hvis en føler for det, foreta en loop-de-loop mens en nipper til champagnen.

Greit, det siste er ikke sant, men det viser litt av problemet med luftige konsepter som dette: En kan legge inn selv de mest fantastiske ting, fordi en slipper å tenke på den tekniske gjennomføringen. En skyskraper der kjøkkenet står? Joda, vi tegner det inn.

Ikke meningen å være festbrems, altså, men Stratocruiser er litt i overkant.

Kilde: Dezeen