Tokyoflash lar deg bestemme

Vår japanske favorittbutikk lar kundene bestemme hva de skal produsere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har laget utallige artikler om de sinnsyke, men spektakulære klokkene til Tokyoflash de siste årene, og når de nå utvider vareutvalget sitt til også å gjelde MP3-spillere er det på tide med en ny.

LES OGSÅ:

12 konsepter

På sin egen nettside er det nå lagt ut 12 konsepter, hovedsaklig av klokker du bærer som et smykke rundt halsen. Men i tillegg er alle også utstyrt med blåtann-funksjon som gjør du at du kan koble dem til mobiltelefonen eller PC-en din uten kabler.

Dermed er det bare å plugge i øreproppene og bruke dem som et handsfree-sett, eller til å styre MP3-spilleren du har på mobilen din.

Men Tokyoflash hadde ikke vært så populære hvis de ikke hadde vært så gode til å gi kundene nøyaktig hva de vil ha. Derfor får alle som klikker seg inn på nettsiden deres mulighet til å si nøyaktig hva de mener.

Du kan gi de ulike modellene karakter fra 1 til 5, og kan i tillegg utdype hva du ikke liker med den aktuelle modellen, eller hva du selv ville ha gjort annerledes.

Den eller de modellene som blir best mottatt av publikum vil bli satt i produksjon, og du får selvfølgelig se dem alle i bildespesialen vår - deretter kan du dra rett til Tokyoflash og stemme på din favoritt.