Teller nedover

Teller nedover

Klokka som tikker i takt med livet ditt.

Publisert

Hvis du er lei av den gamle kjøkkenklokka og kanskje egentlig også er trøtt på livet som sådan, kan det være denne klokka vil være midt i blinken for deg.

Det tar ikke mange minuttene å se at disse tallene ikke er helt de vi er vant til å finne på et veggur, dette er nemlig ikke hvilken som helst klokke, det er en dødsklokke.

Tallene som går fra 7 til 77 er altså tall oppført i alder, og ikke i timer. Og for at hver time skal kunne gi deg et riktig tidsbilde av et helt år, er klokka blitt gjort 61,320 ganger saktere enn en tradisjonell klokke.

Langsom.

Klokka er også utstyrt med både minutt – og sekundviser. Vil du se sekundviseren flytte på seg, må du vente i 17 timer. For å se noen reaksjon fra minuttviseren må du være enda mer tålmodig, da må du nemlig vente i 42 dager.

Klokka stilles inn etter alderen din og er du allerede halvveis i livet vil dødsklokka sørge for å vise deg akkurat dét. Blir du eldre enn klokkas maksalder 84 år, er det vel et hint om at du lever på overtid.

Et lite tips; ikke gi denne i 80-årsgave til tante Klara.

Sjekk ut flere tøffe klokker her!

Kilde: ohgizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer