Superbillig HD DVD-spiller

Krigen mellom Blu-ray og HD DVD kommer til å eksplodere når denne treffer butikkhyllene.

I følge våre venner i recordere.dk kommer det Canadiske firmaet Venturer til å bli din nye bestevenn.

LES OGSÅ:

De har nemlig annonsert en HD DVD-spiller med en veiledende pris på 199 dollar, noe som indikerer en butikkpris på rundt 150 dollar eller omtrent 1.000 norske kroner. Til sammenligning lopper Samsungs Blu-ray-spiller deg for rundt 9.000 kroner, mens den eksterne HD DVD-spilleren til 360en koster rundt 1.700 kroner.

Et annet poeng er at dette også er den første HD DVD-spilleren som ikke er produsert av Toshiba.

Kinamat.

Den latterlig lave prisen skyldes nemlig at Venturer SHD7000 blir produsert på en av Kinas desidert billigste fabrikker. I følge recordere.dk skal denne fabrikken også stå bak merket Funai, og vi håper strengt tatt at spilleren skal være bedre enn den Funai-TVen vi testet sommeren 2006...

Billig-billig-billig.

De ordentlig audiofile vil antagelig ikke ta i den selv om de er utstyrt med ild-tang, men for de på stramt budsjett er dette like forlokkende som gull. I tillegg til vanlige HD DVD-filmer skal spilleren også takle DVD, DVD-R/RW og CD, CD-R/RW og oppløsningen vil være 720p og 1080i.

Lydmessig vil du måtte nøye deg med Dolby Digital, det samme som på Xbox360en, men for deg som ikke har kjøpt ny superduper-forsterker vil det antagelig ikke spille noen særlig rolle.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når spilleren treffer amerikanske butikker er fortsatt uklart, men vi lover å holde deg og kredittkortet ditt løpende oppdatert.

Kilde: Recordere.dk