Stuegrisene kan se bort nå

Stuegrisene kan se bort nå

Denne hjemmekino-PCen er nemlig altfor fin for dem.

Publisert

Kinesiske elektronikkprodusenter har for lengst forstått at det kan være vel så mye penger i å produsere for seg selv og sine egne merker, som det er å bedrive nestenslavearbeid for europeiske og amerikanske industrigiganter.

Omaura er en slik kinesisk bedrift, og også de liker å ta den helt ut i blant.

Pent skarre værra.

De er angivelig i ferd med å vekke en viss oppsikt i det såkalte HTPC-markedet, det vil si hjemmekino-PCer som fungerer like mye som mediesenter som PC. Det er kanskje ikke så rart når de designer lekre maskiner som for eksempel dette.

Denne konsept-PCen er derimot ganske hinsides. Første gang du ser den tenker du kanskje at aluminiums-chassiset er en helt ny flat-TV med veldig bred skjerm, men også dette er en HTPC - som er ment å skulle måle seg med de tynne, pene linjene en finner på en plasmaskjerm eller LCD-TV.

Luftig bakside.

Den kan naturligvis festes på veggen, men det følger også med et bord for de som ikke liker å bore i betong. Er det forresten noen som føler kraftige Bang & Olufsen-vibber i kroppen nå?

Kassen har en bredde på 65 centimeter, og på innsiden finner du blant et mini-ITX-hovedkort og en matemekanisme for laptop-disker, i tillegg til en standard 3.5" harddisk.

Det er uvisst om baksiden er så åpen som bildet til venstre viser, men vi antar at det følger med et deksel slik at du, avhengig av humør og dagsform, kan ta det av hvis du vil la blikket hvile på et kretskort mens du ser gjennom femte sesong av Seinfeld.

Kilde: Crave

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer