Sprellemann på sykkeltur

elliptiGO får fram det lealause i deg.

Vi har sett det før og vi ser det igjen og igjen. De vrir og tøyer på sykkeldesignet og den ene ideen slår den andre fullstendig i hjel. Denne gangen kan det se ut som at designpanelet som ellers ivaretar estetikken, har tatt ferie.

LES OGSÅ:

Men selv om elliptiGO vil få deg til å ligne en galning som nettopp har funnet hullet i fengselscella, skal den visstnok være et støttehjul for folk med slitte knær.

Er du av typen som aldri helt klarer å bestemme deg for hvilken aktivitet du egentlig vil satse på, som tenker ski når du sykler og løping når du går på ski, vil du komme til å fryde deg over at elliptiGO lar deg kombinere alle tre – og dét i en eneste bevegelse.

Elliptisk inspirert.

Har du noen gang vært innom et treningssenter i løpet av de siste tiårene, kan du ikke ha unngått og fått øye på de elliptiske treningsapparatene. De som får deg til å rygge tilbake og over den magiske dørterskelen igjen, for så å slå fast en gang for alle at folk som trener er gale folk.

De bevegelsene får deg rett og slett ikke til å se veldig smart ut. De får deg til å ligne en sprellemann med tråd i hodet, og elliptiGO, som nå lar deg utføre de samme sprelske bevegelsene i full offentlighet mens den driver deg framover, vil ikke gjøre saken noe bedre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skjønnhetstyranni.

Men hva gjør en vel ikke for skjønnheten. elliptiGO lover deg sterke muskler både i bein og rumpe, og når den i tillegg sparer rygg og knær er vel sykkelen snart allemannseie.

Akkurat når elliptiGO vil være til salgs er ikke godt å vite. Men skulle den vise seg å slå an og kanskje attpåtil bli konkurransesykkel i Tour de France, skal jeg også begynne å følge med på det sykkelrennet.

Sjekk ut video:

Kilde: elliptigo