Speil speil på veggen der...

Viser hvordan du vil se ut i fremtiden.

Accenture Laboritories jobber med et intelligent speil som er i stand til å vise hvordan du vil se ut om 5, 10 og 20 år. Definitivt ikke noe for deg som synes det er vanskelig nok som det er å se deg selv i speilet om morgenen.

LES OGSÅ:

Avansert system.

Speilet består av en LCD-skjerm med et integrert digitalkamera og en kraftig datamaskin. Når du stiller deg foran speilet vil kameraet knipse et bilde av deg. PCen vil bruke dette bildet i kombinasjon med en analyse av livsstilen din, og presentere ditt fremtidige jeg ved siden av det originale speilbildet.

Dermed får du bokstavelig talt slengt i trynet følgene av røyking, drikking, fråtsing i dårlig mat og andre utskeielser.

Datamaskinen følger med på hvordan du lever ved hjelp av en haug trådløse kameraer som er plassert rundt omkring i huset. Kameraene tar kontinuerlig bilde av deg, og avslører om du har brukt dagen i sofaen i stedet for på en trimsykkel. I tillegg vil alle turer til kjøleskapet bli registrert.

Men blir det noe av?

Selskapet begynte å arbeide med speilet for rundt ett år siden, men det har ikke vært så mye nytt siden den gang. Sannsynligvis er fremtidsspeilet fortsatt mange år frem i tid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Så spørs det bare om folk er interessert i å se den brutale sannheten i øynene hver dag...

Kilde: gizmag