Sony Ericsson P700i er snart her

Og da vil den ifølge såkalt sikre kilder se slik ut.

Man tager hva man haver, og så legger man til litt mer smør, sukker og andre søtsaker. Det er sikkert ikke helt slik de har tenkt hos Sony Ericsson, men ettersom de trolig har kommet fram til P700i-telefonen ved hjelp av kjedelige stabsmøter og mange mellomlederavgjørelser er vi nødt til å dikte opp noe mer fantasifullt.

LES OGSÅ:

Dette skal altså være den neste smartmobilen fra det delvis Sverige-baserte selskapet, og den har veldig mye til felles med M600i utseendemessig.

Dobbelt-tegn.

Tastaturet kan bli tua som velter lasset for noen av oss, med sin kombi-løsning der hver tast inneholder to tegn. En liten opphøyning på hver sin side av tastene skal gjøre det enklere å velge riktig tegn, men hvis erfaringene fra M600i er noe å gå etter er dette en løsning som tar tid å venne seg til - hvis en i det hele tatt klarer det.

Ellers kjører P700i Symbian operativsystem, har en 2.6" QVGA-skjerm (240x320 piksler), 3.2-megapiksel-kamera med LED-lys, VGA-kamera i front til videotelefoni, 160MB internminne, MemoryStick Duo-minnekortplass, 3G, blåtann, Wlan og Opera Mobiles nettleser.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent. Vi liker det best slik, det beholder spenningen i hverdagen.

Kilde: Gizmodo