Snur tastaturet på hodet

Nå kan du snart lese bok med tastaturet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liker du lyden av klaprende taster? Det er i så fall et lydspor som snart kan gjøre deg like nostalgisk som lyden av gamle LP-plater. I alle fall hvis ideen om en bærbar PC med dobbel LCD-skjerm slår igjennom.

LES OGSÅ:

V12 har nå brettet ut en planskisse for hvordan den nye framtids-PCen, Canova, kan se ut. Opprinnelig var ideen tiltenkt de mer kunstneriske sjeler, men nå kan det se ut som om målgruppen har utvidet seg.

E-bok.

Den doble LCD-skjermen skal blant annet gjøre det lettere å lese på nett. Og ettersom e-boka ennå ikke har klappet til, er kanskje dette løsningen verden har ventet på?

Det trykkfølsomme tastaturet skal fungere som en vanlig skjerm. Og ved å rotere PCen, kan du altså få opp to sider samtidig.

Slik skal Canova kunne gi deg en mer eller mindre autentisk opplevelse av det å f. eks lese avisen. Du sveiper bare fingertuppen over skjermen for å bla over til neste side.

Komfort?

Spesielt behagelig kan det neppe være å taste på et tastatur som ikke gir etter for trykk. Men redningen skal være bruk av en trykkfølsom teknologi kalt haptic, da vil du f. eks kunne motta feedback i form av vibrering etc.

En annen praktisk løsning skal være at du i stedet for å bruke touch-metoden, heller kan snakke direkte inn via mikrofon.

Ifølge V12 er Canova ventet i salg i 2010.

Sjekk ut bildene til venstre!

Kilde: Laptopmag

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!