Slik kan Loewes toppmodeller bli

IFA 2007: Blir du ikke imponert av disse Loewe-konseptene mangler du puls.

 Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Loewe er ikke bare gode på design, de er også eksperter på å vise fram spennende prototyper som – avhengig av publikums og bortskjemte journalisters tilbakemeldinger – kanskje vil bli satt i produksjon. Dette skjedde blant annet i fjor da TV-stativet med innebygget centerhøyttaler ble vist fram for første gang - nå får du det i butikken.

LES OGSÅ:

Så her bør du følge med: Trykk på playknappen på videoen for å se fire av de mest spektakulære prototypene som ble vist fram på IFA-messa 2007.

NB: Mer info om de ulike modellene får du lenger ned – og du finner store bilder til venstre for teksten her.
Er du like imponert som oss? Del det med oss i diskusjonsgruppen nederst.

Nr 1: Connect Lowboard.

Ja, dette er faktisk noe av det lekreste vi har sett – for selv om alle produsentene i dag lager flotte flatTVer, er det få om noen som tenker helhet på samme måte som Loewe.

Som du har sett i videoen over er flatTVen festet i bakkant av TV-bordet, og det geniale her er at du kan skyve TVen opp og ned langs selve bordet – i tillegg til at det kan vris 180 grader.

Det er imidlertid ikke alt. Skjult i TV-bordet finner du også integrerte høyttalere for å biffe opp TV-opplevelsen, samt en innebygget Blu-ray & DVD-spiller.

Legg også merke til pitstasjonen til venstre for DVD-spilleren, som er en såkalt trådløs pit-stasjon. Tanken er at du skal kunne legge fra deg mobilen eller MP3-spilleren din, og at de skal kunne spilles av trådløst på anlegget.

Vakkert. Rett og slett vakkert.

Nr 2: Connect Tripod.

Denne røde herligheten ser kanskje ikke så spesiell ut ved første øyekast, men ser du nøye etter på gulvstativet ser du den runde – og ikke minst trådløse lyd-modulen. I tillegg til at den gir deg bedre TV-lyd kan du også ta med deg TV-lyden ut på kjøkkenet. Lydmodulen er forøvrig mer enn en trådløs høyttaler, den har også en innebygget DVD/Blu-ray-spiller.

Nr 3: Connect Roundboard.

Vår 2. favoritt er en stilren orgie i sort synd. Denne store runde og glossy enheten er ikke bare flott å se på, den er også fyllt opp med høyttalere, og har en skjult DVD/Blu-ray-avspiller som åpenbarer seg når du vrir bordet 45 grader. Lekkert.

Også denne enheten har en trådløs pit-sone, som lar deg overføre musikk uten kabler.

Nr 4: Connect Docking Pot.

Den siste kreasjonen som ble vist fram var docking pot-en. Denne er kanskje ikke like spennende som de andre, men tanken er at du skal kunne gjemme din kjipe MP3-spiller, eller ditt store digitalkamera oppi boksen – som selvsagt er utstyrt med flere USB-innganger. Docking-poten fungerer også som DVD/Blu-ray-spiller og har innebygde høyttalere .

Så er spørsmålet da: Hvilken modell håper du blir satt i produksjon? Del det med oss i diskusjonsgruppen nedenfor!

Trykk her for flere nyheter fra IFA-messen 2007!