Singin' in the rain

iBrella er årets foreløpig mest unyttige oppfinnelse.

Ok, kanskje den ikke er så unyttig likevel. Etter å ha tenkt oss om, noe som vanligvis bare er forbeholdt anledninger hvor vi får spørsmålene skal du ha sukker i kaffen og liker du virkelig ikke damegolf, ser vi jo at det byr på visse praktiske problemer å kontrollere iPoden i regnvær.

LES OGSÅ:

En arm er allerede avsatt til å holde paraplyen, mens den andre holdes utenfor paraplyen for kontinuerlig å sjekke om det fortsatt regner. Da skal du minst være landslagsuttatt til den rumenske turntroppen for å få tak i iPoden og skifte spor.

Paraplympics.

iBrella er et slikt prosjekt som vanligvis er forbeholdt russ og annen ungdom med fritidsproblemer og stor fantasi - og et lite stykke ingeniørgener.

Ved hjelp av et hjemmemekka grensesnitt kobles iPoden til paraplyhåndtaket. Grensesnittet er bevegelsessensitivt, slik at du ved hjelp av helt normale gester kan ta kontroll av musikksamlinga uten å røre selve poden.

Styr alt med paraplyen.

Slå opp paraplyen er naturligvis det samme som play. Slår du ned paraplyen trykker du på stopp, også et eksempel på ubestridelig logikk. Slår du halvsirklet bevegelse nedover vil du justere volumet ned, mens tilsvarende bevegelse oppover øker lydstyrken.

Vri håndtaket ene veien og du skifter spor, vri det andre veien og du går tilbake et spor eller to.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Helt tilfeldig.

Det festligste av alt er tilfeldighetsfunksjonen. Rist paraplyen og iPoden vil plukke ut et tilfeldig valgt spor fra mp3-samlinga di. Du skal ikke bry deg om at folk i gata beveger seg lenger og lenger bort fra deg etter hvert som du rister deg videre til neste sang, og du skal heller ikke bekymre deg så mye over at du akkurat har stukket ut øynene på fire duer som satt og ante fred og ingen fare på toppen av en persienne.

Fantastisk eller ikke: Vi får litt samme følelsen av iBrella som vi gjør når sjefen snakker om lønnsforhøyelse, og datoen tilfeldigvis er 1. april. Inntil videre velger vi likevel å la tvilen komme de tiltalte til gode.

Klikk på videoen under for et iPod-under!Kilde: Engadget