Sexy musikk-laptop

I fremtiden vil vi alle være DJ-er.

Nei, dette er ikke Apples forsøk på å lage en forvokst iPod. Her er det faktisk Fujitsu som har vært på ferde med det de håper skal bli fremtidens bærbare datamaskin. Konseptmodellen ble nylig vist frem for offentligheten, og burde glede alle som går med en DJ-drøm i magen.

LES OGSÅ:

Laptop med musikalsk vri.

Fronten på laptopen er nemlig utstyrt med en trykkfølsom LCD-skjerm som lar deg spille og kontrollere MP3-filer. Musikkfilene kan hentes direkte fra harddisken på laptopen eller fra en tilkoblet MP3-spiller. Du trenger altså ikke åpne laptopen for å spille musikk på den.

Laptopen er utstyrt med full 5.1-surround, så lyden vil etter all sannsynlighet være fortreffelig (til å være en bærbar PC altså).

Smooooth.

På innsiden av laptopen finner du et trykkfølsomt LED-tastatur, som kjører den samme glatten stilen som resten av PCen. Men hvor brukervennlig er det egentlig at tastene ikke trykkes ned når du skriver på dem? Tja, tiden vil vise, men det kan godt hende Fujitsu allerede har en plan for hvordan dette skal fungere.

Hva en slik bærbar PC vil koste kan vi bare gjette på, men siden Fujitsu håper å sende den ut på markedet allerede om to år tipper vi prisen blir høy. Med mindre da flere produsenter hiver seg på DJ-bølgen og presser prisen nedover. Vi venter i spenning!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: T3