Sand Time Watch vil være et timeglass

Lekker konseptklokke som går sine egne veier.

Sand Time Watch er enda en av disse lekre klokkene som det er umulig å forstå seg på. Klokka er designet av Pavel Balykin og er foreløpig på konseptstadiet, men ideen er så godt at det er godt mulig noen der ute plukker den opp.

LES OGSÅ:

Timeglass.

Sand Time Watch er utstyrt med en LED-skjerm og lar deg velge mellom to forskjellige modus. Den mest spesielle er skjermsparermodus hvor "elektronisk sand" vi falle fra topp til bunn av klokka, akkurat som hos et timeglass. Du kan selv bestemme hvor lang tid sanden skal bruke på å falle ned. Hvis du skal rekke noe innen en time kan du med andre ord følge med på hvor mye sand som er igjen, og etter hvert bli mer og mer stressa når du innser at du er skikkelig sent ute.

Hvis du vil se hva klokka faktisk er må du bytte til tallmodus hvor du får presentert tiden på tradisjonell måte. Den øverste delen av klokka viser timer mens den nederste teller minutter.

Klokkereima er laget av gummi mens selve kroppen er pakket inn i plastikk. Du skal kunne velge mellom flere ulike farger.

Kilde: coolest-gadgets