Foto: Pressebilde
Foto: PressebildeVis mer

Samsung Ultra Touch

Skal kombinere det beste fra to verdener.

Liker du både skyvemobiler og touch-skjermer er dette definitivt noe for deg. Samsungs nye Ultra Touch har nemlig begge deler og bør derfor være midt i blinken for de som ikke helt klarer å bestemme seg.

LES OGSÅ:

Valgmuligheter

Pekeskjermen lar deg se på video eller surfe i bredformat på nettet, mens det fremskyvbare tastaturet gjør det lett for kunden å kjenne seg igjen.

Legg forøvrig merke til at hele skjermen nå er i OLED, noe som gir svært god kontrast på skjermen selv i sterkt sollys. Samsung skryter også av at mobilen er enklere å bruke og forstå enn tidligere, og vi liker at alle menyvalgene du aktiverer via skjermen bekreftes med vibrasjon.

Heldigvis er det ikke bare utseendet som teller, her får du også et 8 megapikslers kamera, GPS og kjapt mobilt bredbånd (mer fakta lenger ned).

Mobilen kommer forøvrig med enten rød eller blå fargestripe (se bildene) og chassiet er børstet metall. Prisen er foreløpig ikke klar, men mobilen er i hvert fall ventet til Norge i mai måned.

Fakta:

Ultra Touch har mobil bredbånd på 7,2 mbps, firebåndsstøtte for gsm, tobåndsstøtte for 3g og kan tilkobles bluetooth 2.1 eller via usb 2.0.

2,8 tommers oled-skjerm med en oppløsning på 240 x 400 piksler, av typen wqvga og viser 16 millioner farger. FM-radio med RDS.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stillbilde-kamera med åtte megapiksler, autofokus og smil- og ansiktsgjenkjenning. Med cmos-sensor og doble fotolamper med lysdioder. Videofilmning med 30 bilder per sekund og støtte for filmvisning av DivX / XviD / H.263 / H.264 / WMV9 / MPEG4.

Musikkspilleren har lydforbedringskretsen DNSe og musikkgjenkjenning. Støtter de fleste lydformat og har bluetooth stereo.

GPS med innebygd Route 66 og geotagging.

Internt minne på 80 mb i tillegg til plass til minnekort opp ti 16 GB. Microsoft active sync for Outlook. Mål: 110 x 51.5 x 12.7 millimeter.