Robotkrig

En gang i fremtiden vil robotene herske jorden. I mellomtiden kan vi le av dem.

Kidsa i Japan trenger ikke ta til takke med radiostyrte biler eller kjipe tøydukker. Landet passer på å utstyre den oppvoksende generasjon med det som en gang i fremtiden vil utrydde menneskene og herske jorden: Roboter.

LES OGSÅ:

Manoi AT01 gjorde suksess, men produsenten bak den noe klossete roboten var tydeligvis ikke helt fornøyd med resultatet. Nå er nemlig etterkommeren klar: Manoi PF01.

Den ferske roboten er ustyrt med en ny type batteri (Lithium Polymer), som skal sørge for å gjøre den mye mer menneskelig. Bevegelsene skal være mykere, og den skal være i stand til å utføre mange flere sprell enn sin forgjenger.

For å promotere robotene ble to av dem satt opp mot hverandre til kappløp. I videoen under artikkelen kan du se hvordan de stamper seg av gårde, faller overendre, reiser seg og snubler videre. Det eneste som mangler er at de begynner å dytte hverandre overende for å komme først til mål.

Men som du kanskje ser er det utvilsomt noe ondt i øynene til PF01. Vi tror den sjarmerende vinglingen bare er et spill for galleriet, og at den i sitt indre planlegger vår undergang.

Manoi PF01 dukker opp i japanske butikkhyller i løpet av november. Pris er foreløpig ikke kjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på play for å se robotene konkurrere mot hverandre!

Kilde: NewLaunches