Razer Megalodon: 7.1 lyd rett i øret

Perfekt headsett for gamere?

Megalodon skryter av å være de første 7.1 hodetelefonene på markedet
Megalodon skryter av å være de første 7.1 hodetelefonene på markedet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om mange nå har receivere som takler surround i 7.1, er det - i hvert fall min ringe omgangskrets - få som faktisk har en stue med 7 høyttalere pluss subwoofer. Nå kan selvsagt det skyldes svært strenge/kjipe kjærester, men det er altså ikke alle som gidder å fylle stua med høyttalere.

LES OGSÅ:

Uansett grunn kan dette headsettet fra Razer gi deg lydopplevelsen du har savnet, der du sitter med Call of Duty i sene nattetimer. De lover deg nemlig 7.1 lyd rett i øret, sånn at du kan drømme deg helt bort i spillverdenen uten å forstyrre resten av familien.

Plug & pray?

Headsettet skal selvsagt fungere bra også til musikk, eller gamle spill hvor lyden kun er i stereo, men gullkornet er den virtuelle surroundlyden i 5.1 eller 7.1-modus.

l tillegg til at den medfølgende styringskontrollen lar deg velge mellom de ulike lydmodusene, bass og volum, har den også hurtigknapper for blant annet muting av mikrofonen og mikrofonstyrke. Vi liker også at du kan justere lydstyrken på de virtuelle surroundposisjonene individuelt, dermed bør det være enkelt å finne et oppsett som passer akkurat deg.

Spennende alternativ

På papiret synes vi dette høres bra ut, men hvor godt surroundeffekten egentlig vil virke i praksis, vet vi foreløpig ikke. Akkurat nå kan headsettet nemlig kun forhåndsbestilles via produsentens nettsider, og salget starter først i slutten av juli måned. Prisen ligger foreløpig på 150 dollar, noe som bør tilsi en pris på litt over tusenlappen her til lands.

Stiller du høye krav til lydkvalitet bør du også få med deg dette trådløse headsettet fra Philips som vi har testet. Det har ekte 5.1 lyd, en mottagerboks med egne digitale og analoge lydinnganger, og er faktisk like knallbra som prisen tilsier.

Kilde: Razer.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!