Radio med 37 GB harddisk

Tro det eller ei, men Olympus kan altså mer enn å lage kameraer.

Ja, du leste altså riktig. Denne radioen ser ikke bare herlig futuristisk ut, den skal også ha en innebygget harddisk på hele 37 GB, noe som burde holde for selv de mest fanatiske P3-lytterne.

LES OGSÅ:

Ta opp absolutt alt.

Du velger selv hvilken kvalitet opptakene skal lagres i (fra 32 til 128Kbps), men det er altså plass til å ta opp 2.500 timer med radio i slappeste kvalitet.

Er du riktig gal betyr det at du kan ta opp absolutt alt som går på din favorittradiostasjon i godt over 100 dager. Når du skal få tid til å høre på opptakene, ja det er jo selvsagt en helt annen historie.

Ekstern disk & MP-spiller.

Heldigvis kan du også fylle radioen med MP3-låter, eller rett og slett bare bruke den som en ekstern harddisk som du kjapt og enkelt kan flytte mellom jobb og hjem.

Radioen har en 3,8 tommers LCD-skjerm, noe som ikke er stort nok til å se film på, men som er såpass stort at displayet blir svært så lettlest. Som du ser på bildene til venstre er også radioen herlig elegant, og med sine 640 gram veier den knapt mer enn den burgeren du spiste for mye til middag i går.

Selv ser vi bare ett stort minus med radioen, og det er at den mangler DAB.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen er foreløpig ukjent, og det skulle ikke forundre oss om denne radioen kun blir lagt ut for salg i Japan.

Kilde: Akihabaranews