Prada lager mobiltelefon

Allierer seg med LG.

Luksusmobiler er i vinden som aldri før. Tidligere har vi skrevet om Samsung samarbeid med Versace og Motorolas allianse med Dolce & Gabbana.

LES OGSÅ:

For et par uker siden ble det kjent at LG og Prada har funnet tonen. Den koreanske mobilprodusenten og det italienske motehuset skal samarbeide om en designmobil som etter planen vil dukke opp i butikkhyllene senest i april i år.

Som seg hør og bør har det allerede dukket opp et par snikfotograferte bilder av den kommende mobilen på internett. Til venste kan du se hvordan Prada-mobilen muligens vil se ut!

Høres lovende ut.

Prada og LG holder kortene tett til brystet, men det ryktes at den nye designtelefonen er basert på modellen KE850 fra LG. I stedet for et nummertastatur skal mobilen være utstyrt med en trykkfølsom overflate, som vil endre utseende etter hvilket program som vises på skjermen.

Vi antar det vil si at når du for eksempel trykker på ringe-knappen, vil det dukke opp taster som gir deg tilgang til ulike ringefunksjoner. Det samme skjer om du vil skrive meldinger.

Telefonen vil ha grensesnitt i fargene hvitt og sort, i motsetning til mobilen på bildet over som har blå temafarge. Et læretui designet av Prada selv vil følge med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prada-mobilen skal lanseres i fem europeiske land. Prisen er foreløpig en godt bevart hemmelighet, men den skal være billigere enn gullmobilen fra D&G.

Kilde: dialaphone