Pønkeskjerm med attitude

Lekker sak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har tidligere siklet ukontrollert på et par-tre såkalte steampunk-produkter, og selv om det fortsatt er vanskelig å forstå hvorfor moderne oppfinnelser som tastaturet eller Bart Simpson ser så forbasket bra ut når de kles i dampalder-drakt, lar vi oss rive med hver eneste gang.

LES OGSÅ:

Denne gang er det en LCD-skjerm som har blitt steampunket, og det ser som vanlig overjordisk ut på en forhistorisk måte.

Pønker.

Det er sjefsmodifikator og "Datamancer" Rich Nagy som står bak forvandlingen.

Han har blant annet brukt en 63 millimeter tykk sandblåst og polert messingramme for å omringe den 22-tommer store monitoren, som dessuten har blitt gjennomborret med de klassiske steampunk-hullene.

Skjermen har trivielle ting som ut- og inngang for mikrofon og hodetelefoner, i tillegg til ekstraordinære ting som svart marmor plassert på strategiske steder.

Det må bety at skjermen veier rundt et tonn.

Snart til salgs.

Steampunk-skjermen ble laget for å komplementere steampunk-tastaturet, som Nagy også står bak, og det har blitt en så enestående kombinasjon at selv perfekt genspleising stiller i andre rekke.

Det unike produktet vil bli lagt ut på eBay i nærmeste framtid, og kommer helt sikkert til å bli solgt for en pen slump penger.

Kilde: BornRich