Pønkeskjerm med attitude

Pønkeskjerm med attitude

Lekker sak.

Publisert

Vi har tidligere siklet ukontrollert på et par-tre såkalte steampunk-produkter, og selv om det fortsatt er vanskelig å forstå hvorfor moderne oppfinnelser som tastaturet eller Bart Simpson ser så forbasket bra ut når de kles i dampalder-drakt, lar vi oss rive med hver eneste gang.

Denne gang er det en LCD-skjerm som har blitt steampunket, og det ser som vanlig overjordisk ut på en forhistorisk måte.

Pønker.

Det er sjefsmodifikator og "Datamancer" Rich Nagy som står bak forvandlingen.

Han har blant annet brukt en 63 millimeter tykk sandblåst og polert messingramme for å omringe den 22-tommer store monitoren, som dessuten har blitt gjennomborret med de klassiske steampunk-hullene.

Skjermen har trivielle ting som ut- og inngang for mikrofon og hodetelefoner, i tillegg til ekstraordinære ting som svart marmor plassert på strategiske steder.

Det må bety at skjermen veier rundt et tonn.

Snart til salgs.

Steampunk-skjermen ble laget for å komplementere steampunk-tastaturet, som Nagy også står bak, og det har blitt en så enestående kombinasjon at selv perfekt genspleising stiller i andre rekke.

Det unike produktet vil bli lagt ut på eBay i nærmeste framtid, og kommer helt sikkert til å bli solgt for en pen slump penger.

Kilde: BornRich

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer