Pavemotorsykkelen er passe pompøs

Ligger Pave Johannes Paul II og roterer i graven sin nå, tro?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det begynner å bli en stund siden Pave Johannes Paul II kjørte rundt i sin spesialbygde popemobile, mens han satt i den skuddsikre monteren på lasteplanet og vinket til de frammøtte med et, eh, salig smil rundt munnen.

LES OGSÅ:

Hvordan ville verden sett ut hvis paven hadde hatt en pope MC? Ville verden gått lukt til helvete i ekstrem hastighet?

Chop, chop.

En motorsykkelsjappe i New York som er veldig kjent fra et visst TV-program på Discovery Channel, har bygget en motorsykkel i beste (eller verste) chopper-stil tilegnet den avdøde paven.

Orange County Choppers har dekorert doningen med episoder og hendelser fra den geistlige legendens liv, i tillegg til hans offisielle våpenskjold, fargene til det polske flagget, og mer generelle religiøse symboler.

Moraliserende?

Mest oppsikt vekker likevel det store pave-bildet på bensintanken, hvor han hilser slik paver hilser, mens blikket hans, som føreren vil møte på hver eneste kjøretur, sier noe slikt som "har du levd et rettskaffent liv i dag, eller har du svømt butterfly gjennom syndens pøl?".

Pavemotorsykkelen kostet rundt 350 000 kroner å lage, men når den legges ut for salg på eBay den 26. august, er det ventet at den vil nå en pris på 1.2 millioner.

Eieren stikker ikke pengene i egen lomme - det ville vært småsyndig - men vil donere hele overskuddet til en kristen, veldedig organisasjon.

Kilde: Spluch

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!