Møt Marty: The Martini robot

Møt Marty: The Martini robot

Skal det være en drink før vi stenger?

Publisert

Las Vegas, CES 2009: Det er alltid trivelig å bli servert, men dessverre ikke alltid like lett å få tak i en velvillig servitør. Med Marty i stua kan du imidlertid ta kontrollen selv.

Marty er nemlig et lite serveringsbord på hjul, som styres dit du vil via en liten fjernkontroll.

Dessverre er det et lite minus vi har hoppet over foreløpig: Du må jo fortsatt ha noen til å fylle drinkeglassene med innhold. Alle restaurantansatte kan altså ta det med ro; selv i overskuelig framtid vil det altså være håp for manuell arbeidskraft.

Martyversjonen du ser på videoen under er bare en prototype, men fortvil ikke: For 2000 dollar per stykk lover disse gutta å lage en til deg. Og jada, det er mye. Men med tanke på hvor mye du kommer til å imponere vennene dine er det verdt det. Nesten.

NB: Messegulvet på CES-messa var overfyllt med trådløs teknologi og det påvirket også Martys stødighet en smule - dette vil imidlertid bli fikset i modellene som selges.

Flere nyheter fra årets CES-messe får du her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer