Mobil med 3D-video

Glem iPhone, dette er en ekte teknobombe.

Mobil med 3D-video
Publisert

At 3D er på full fart inn i TV-skjermene fikk vi til fulle demonstrert på årets CES-messe i Las Vegas, der vi nesten ble slått i bakken av hvor langt 3D-utviklingen hadde kommet.

Dette er likevel den første gangen jeg kommer over en mobiltelefon som skal klare å vise bilder og video i 3D.

Hitachi

Bak den nye mobilen står Hitachi og den japanske mobilprodusenten KDDI, og designmessig ser det i hvert fall ut til at de har gjort det meste riktig. (Se bildespesial for store bilder)

I tillegg til 3D-mulighetene har telefonen et 5 megapikslers kamera, blåtann, minnekortinngang (microSD) og en TV-tuner.

Dessverre er vi ikke lenger like stødig i japansk som vi en gang var, så hvorvidt du vil være nødt til å bruke 3D-briller for å kunne nyte 3D-effektene vites ikke. Spør du oss bør imidlertid potensialet for morsomme mobilspill i 3D definitivt være tilstede.

Enn så lenge blir det nok flere år før vi får tilsvarende mobiler i Norge, men våre asiatiske venner skal kunne kjøpe herligheten denne våren. Heldiggriser.

Kilde: Dvice og KDDI.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer