Minnepinne med kyskhetsbelte

Minnepinnen som ingen andre enn du har tilgang til.

Hvis du er livredd for at noen skal se de tvilsomme filene dine er det denne minnepinnen du skal ha. Ikke mindre enn tre heftige sikkerhetsmekanismer er på plass for hindre uvedkommende fra å snike i dine personlige data.

LES OGSÅ:

Sikkerhet i flere ledd.

The 007 USB Flash Drive er utstyrt med noe som minner om en sykkellås. Låsen krever en tresifret tallkode som bare du vet om for at det skal være mulig å ta av lokket på minnepinnen.

I tillegg kan du låse fast minnepinnen i for eksempel et bord slik at den blir vanskelig å røske den med seg. En stålkabel krever nemlig mer enn bare en vanlig saks for å bli klippet i to.

Men ikke nok med det: Hvis noen mot all formodning har klart å knekke koden, samt klippet av kabelen er de nødt til å taste inn enda en kode når de stapper minnepinnen i datamaskinen. All data på minnepinnen er kryptert frem til riktig passord blir tastet inn. Omtrent her vil nok de fleste gi opp - med mindre de er desperate etter å vite hva som ligger på minnepinnen.

For mye mas?

Alt sikkerhetsstyret blir nok i meste laget for de fleste, spesielt med tanke på at vi har mange nok koder å huske på fra før av. Men det finnes helt sikkert de som gladelig blar opp for å eie en minnepinne som er James Bond verdig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

The 007 USB Flash Drive er foreløpig på konseptstadiet, men hvis alt går etter planen vil vi kanskje se den i butikkene en gang i fremtiden.

Kilde: yankodesign