Microvision lever opp til navnet sitt

Denne miniatyr-projektoren kan jo gjøre framtida riktig så festlig.

«Et Norge i miniatyr», sier noen ofte, og så peker de på naturen i Gudbrandsdalen, folkehavet i Frognerparken eller, hvis de virkelig er ute å kjøre, trekkspillene på Titano-festivalen � og så kjenner de at nasjonalfølelsen svulmer.

LES OGSÅ:

Ikke fordi observasjonen nødvendigvis stemmer, men fordi de endelig har klart å bruke uttrykket som er så slitt at skosålene til en maratonløper til sammenlikning framstår som like ferske som et morrabrød brød fra bakeren.

En projektor i miniatyr.

Microvision, derimot. De har lov å bruke miniatyruttrykket. Ikke om Norge, men om en projektor.

Bildet over er nemlig ekte. Den lille tingesten i hånd til høyre er en vaskekte projektor. Det er riktignok en prototype, og veien fram til den blir å finne i alt fra mobiltelefoner til håndholdte spillkonsoller til GPSer er fortsatt ganske lang.

Proto-mote.

Projektoren, som foreløpig mangler både navn og pris, viser videosignaler i fullfarge, og hvis du nå ser for deg skrekk-scenarier der tenåringer sitter på t-banen i helga og sjokkerer medpassasjerene ved å projisere festfilmene fra forrige helg på veggen på vogna � så har du sannsynligvis rett.

Microvision lover å vise fram et eksemplar på neste ukes CES 2007-messe i Las Vegas, og vi lover å forsøke å finne et eksemplar. Og stikke det i lomma.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Likevel, vi klarer ikke helt vri blikket bort fra mint-sjokoladen til venstre. Problemet med miniatyr-projektorer er at de smaker metall. Vi liker sjokolade bedre.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: The Über-Review