Micropod

Det er uvisst om Apple har begynt å skjelve i buksene, men dette skal altså være MP3-spilleren Bill Gates kaster i ansiktet på Steve Jobs.

Overalt hvor det finnes teknologi-utviklere, finnes det utro tjenere - og sjansen for at noen plaprer før det skal plapres øker proporsjonalt med antall ansatte i selskapet.

LES OGSÅ:

Når selskapet heter Microsoft, skal det godt gjøres å skalke lukene helt.

Speaking the truth.

Nå hevder i hovedsak troverdige Engadget at de har mottatt bilder fra en Microsoft-ansatt som er involvert i utviklingen av den mye omtalte iPod-dreperen.

Bildene skal vise ett av flere utkast til det endelige produktet, eller det endelige utkastet - alt etter hvem du tror.

Znedig navn.

Ifølge Gizmodo blir navnet på MP3-spilleren ikke Argo, slik de første spekulasjonene tydet på, men «Zune». Hvor vidt det blir stående gjenstår å se, men navnet inneholder i det minste en «z», som er bokstaven å bruke hvis du vil være først med det siste.

Gizmodo hevder i samme saken at det ikke finnes spor av gaming-funksjoner i meny-hierarkiet, noe som slår beina under tidligere teorier om at Microsoft ville forsøke å integrere spillteknologi i spilleren.

Widescreen.

Skjermen ser fabelaktig ut, og hvis en vrir spilleren 90 grader vil en etter alt å dømme kunne vise video i 16:9-format. Spilleren skal i tillegg til den hvite utgaven også produseres i andre farger, først og fremst svart og brunt(!).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Planlagt utgivelse er angivelig satt til sesongen der selv de mest shoppingkritiske går shoppingbananas, altså jul.