Med iShoes blir fotgjengeri gøy igjen

Med iShoes blir fotgjengeri gøy igjen

Liten motor kan bety stor lykke - hvis du tør.

Publisert

Å være fotgjenger i deler av Oslo er omtrent like behagelig som å bli stappet gjennom et knappenullshode, og omtrent like morsomt som en rotfylling uten bedøvelse.

Hvis det finnes noen gram rettferdighet igjen i verden vil iShoes gjøre det morsomt igjen.

Ingen racer.

Ok, kanskje har det aldri vært morsomt, men hvis ikke iShoes gjør fotgjengeri festlig for deg, vil menneskene rundt deg helt sikkert synes det er morsomt - fordi du ser dum ut.

De motoriserte, elektriske skoene kan oppnå hastigheter på opptil 24 kilometer i timen, og selv om drosjene fortsatt banker deg i hvert eneste kryss, vil du banke alle de andre fotgjengerne.

iShoes passer alle mannebein som takler størrelser mellom 38.5 og 44, og kvinneføtter mellom 37.5 og 10.

Tyngre enn joggesko.

Skoene er designet og produsert av amerikaneren Ilya Kaganovich og hans bror, romfartsingeniøren Boris. Ilya kom opp med idéen da han beveget seg rundt i New York, noe som kan være en utfordring for selv de mest veltrente av oss (kremt).

Hver iShoe har to motorer, og veier 7.2 kilo. Snubler du her, så snubler du skikkelig, selv om de fire tommer store hjulene og den håndholdte bremsa visst nok skal gjøre framkommeligheten ganske stabil. Hjelm og knebeskyttere bør uansett være en nødvendighet.

Snart?

Motorskoene har en rekkevidde på mellom åtte og 11 kilometer, som blant annet er avhengig av hvor mye du bremser. Med hjelp av resirkulerbar energi omsettes bremsekraften til elektrisitet, slik at motorene holder ut noen ekstra meter.

Foreløpig har skoene verken pris eller annonsert slippdato, men Kaganovich jobber med distribusjons- og produksjonsavtaler i samme øyeblikk som vi skriver dette. Greit, han sover nok nå, men gi han noen timer så er han i gang igjen.

Kilde: Boing Boing Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer