Med hånda på hjertet ...

Med hånda på hjertet ...

... og den andre hånda på spill-kontrolleren.

Publisert

Spillkontrollere har én vesentlig svakhet: Jeg kan ikke holde en kaffekopp i hånda mens jeg dreper tyske soldater ved frontlinja et sted i, vel, utlandet.

Benjamin J. Heckendorn har et navn skreddersydd for historiebøkene, og med "Access Controller" har han allerede skrevet første kapittel.

Én hånd er nok.

Den er så langt fra den opprinnelige, hvite Xbox 360-kontrolleren som det er mulig å komme, men den har likevel beholdt de samme funksjonene og knappene.

Heckendorn har laget kontrolleren på en slik måte at du for det første kan bruke den med én hånd og likevel nå alle knappene, og for det andre slik at den enkelt kan hvile på for eksempel låret eller armen mens du spiller.

Det som virkelig tar kaka er derimot at kontrollene kan løftes ut av soklene og plasseres i en annen sokkel. Modulsystemet gjør det svært enkelt å konfigurere kontrolleren optimalt i forhold til hvilket spill du spiller, og PC-gamere som liker å spesialtilpasse alt fra tastatur til kontorstol til potteplanter mens de spiller vil kanskje bli fristet til å kjøpe seg konsoll likevel.

PS2 og PS3.

Access Controller er også designet slik at den kan brukes av både høyre- og venstrehendte.

Heckendorn skriver på hjemmesiden sin at kontrolleren befinner seg i pre-produksjonsfasen nå, og at de første eksemplarene vil bli laget for PlayStation 2 og 3.

En Xbox 360-versjon skal etter planen lanseres på et senere tidspunkt.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer