Mathew Audio Collection er visjonær

Hvis ikke du har plass til en høyttaler i skoen er du sååå 2006.

Ikke før har sæggebuksene begynt å stramme seg opp, før en ny, forstyrrende trend tar over blant de norske kidsa. Der sæggerne kunne få enhver til å knekke sammen i krampelatter, er tenåringer som hører på musikk på mobiltelefonen sin på buss og t-bane bare til å grine av.

LES OGSÅ:

Ikke nødvendigvis fordi musikken spilles gjennom høyttalerne og ikke gjennom øretelefoner - men fordi den bass- og diskantløse lyden kan knekke nervene til enhver følsom musikksjel. Hører vi en falsk C gråter vi. Hører vi P Diddy eller Dad Piddy eller Møddy P Daddy på en Sony Ericsson-mobil går vi inn i sjokk.

Visjonær.

Jacob Mathew er en designer som strengt tatt bør holdes godt skjult for norske tenåringer. Han har en visjon om å plassere høyttalere i alt som du aldri hadde trodd det kunne plasseres høyttalere i.

Det inkluderer stoler, senger, vinstativ, utrangerte discokuler - og høyhælte sko. Hvilken strålende framtid har vi ikke i vente, når vi vet at køen for å komme inn på Majorstuas hippeste utested er stappfull av babes og transer som pumper tysk trance ut av hælene?

Ah, selvfølgelig. Det finnes ikke hippe utesteder på Majorstua. Flaks.

Kilde: Gizmodo