Malignant Mole Bikini kan redde liv

Og røykejakka tvinger deg til å se hva som skjer med lungene dine når du røyker.

Etter en lang og hard vinter er mange av oss bleike som spøkelser, og det skal uhyre lite til før vi blir solbrente. Designeren Fiona Carswell har kommet opp med en bikini som gir deg beskjed når du har vært for lenge ute i sola.

LES OGSÅ:

Bikinien går under det treffende navnet Malignant Mole Bikini. Når den utsettes for UV-stråler vil små, brune flekker begynne å sprette frem. Når flekkene begynner å bli mange bør du vurdere å finne et sted med skygge.

Røykejakke.

Den samme designeren har også laget en prototyp av en jakke for røykere som prøver å slutte. Jakka er utstyrt med et par jukse-lunger på fronten.

I stedet for å puste røyken ut i lufta og irritere vettet av alle rundt deg, er det meningen at du skal puste den inn i en beholder ved jakkekragen. Røyken vil da finne veien til lungene i jakka, og over tid vil disse bli svartere og svartere.

Dermed kan du se med det blotte øye hva du utsetter kroppen din for når du røyker.

Både jakka og bikinien er på konseptstadiet, men Carswell har fått så mye publisitet de siste dagene at det kan godt være de dukker opp i en butikk nær deg om ikke så lenge.

Trykk her for flere rare og merkelige dingser!

Kilde: ubergizmo