Lufta er for alle

Mekaniske heiser er så 2003. Nå er det vakuumheiser som teller.

Endelig har vi tatt det første definitive steget mot framtida, der alle kjører svevebiler, hører musikk gjennom MP3-spiller-implantat i hodet og skriver tekstmeldinger i en hastighet som til og med overgår lysets.

LES OGSÅ:

Denne vakuumheisen benytter det gamle vakuum-post-systemet som var så populært som et internt postsystem i bedrifter en gang for lenge siden, men i en litt større skala. Det er (så vidt) plass til én person i heisen, så foreløpig forblir denne oppfinnelsen en sak mellom produsenten og eksentriske personer som er dårlig til beins - eller som simpelthen hater trapper.

En slags forklaring.

Ved å manipulære det atmosfæriske trykket, vil heisen enten gå opp eller ned. Ventiler regulerer om det skal være over- eller undertrykk på over- og undersida av selve sylinderen som du står i. Høyere atmosfærisk trykk nederst vil sende heisen oppover, mens en ved å sende luft ut i bunn (som betyr lavere atmosfærisk trykk) og trekke luft inn i toppen vil senke heisen nedover.

Kapselen du står i har av naturlige årsaker (les: straffeforfølgelse og milliarderstatning) normalt atmosfærisk trykk, slik at du slipper å holde pusten mens du beveger deg fra stua til soverommet.

Se video av den luftige heisen ved å trykke PLAY under!

Kilde: Hacked Gadgets

Artikkelen fortsetter under annonsen