Lommelerkemobilen

Mobilen som sier skål.

Siden starten i 2001 har au design project tryllet fram mobile drømmeprodukter fra kreative designere over hele verden.

LES OGSÅ:

Lommelerkemobilen.

Blar du deg gjennom bildespesialen til venstre ser du Vols-modellen, som er vår desiderte favoritt fra 2006-kolleksjonen. Grunnen er selvsagt enkel: Den har den samme formen som en tradisjonell lommelerke.

Vols.

Navnet har designeren Ross McBride hentet fra den beryktede Volstead Act, det vil si navnet på brennevinsforbudet som ble innført i USA fra 1919 til 1933.

Som alle med discovery channel vet var ikke forbudslinjen spesielt vellykket. Og sett i etterpåklokskapens lys ble det upopulære forbudet kjapt en katalysator for framveksten av den amerikanske mafiaen, samt at den tvang ellers lovlydige amerikanere til å drikke sin bourbon på en langt mer diskrè måte enn tidligere.

Hvordan det gikk med mafiaen har Francis Ford Coppola beskrevet bedre enn oss, men et annet resultatet var selvsagt at salget av lommelerker eksploderte.

Lerkeform.

Kjennetegnet på en god lommelerke var den buede formen, som gjorde flaskene enklere å skjule. Og som du ser på mobilprototypen er den buede formen på plass også her. Så blir spørsmålet da, er dette noe for deg?

Bruk stemobjektet til høyre eller diskusjonsgruppen nedenfor for å si din mening!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvorvidt mobilen noengang kommer i produksjon er ennå ikke kjent.

Kilde: Recordere og KDDI AU