Lommeformat

Volker Mobile er av den oppfatning at du bør ha med deg en bil når du kjører buss.

Hvis det tyter sedler ut av hodeputa di hver morgen har du et problem: Tony Soprano dukker opp om fire minutter for å hente sin del av kaka, og han er i dårlig humør.

LES OGSÅ:

Enten det eller så er du så stinkende rik at det er du som reiser rundt og samler inn penger, slik at du kan bruke dem på tyske Volkner Mobiles vanvittige nye luksusbuss.

Kjempeprestasjon.

Dette storslåtte prosjektet, som foreløpig går under navnet Performance, blir i disse dager vist fram på den internasjonale camping-messa i Dusseldorf, Tyskland, og du kan svelge en spiseskje Plumbo på at den vekker oppmerksomhet.

Mellom for- og bakakselen har Volkner installert et oppbevaringsrom for en bil, slik at du kan ta med deg en BMW Z4 eller Mercedes SLK når du legger ut på Europa-turné med kjellerbandet ditt, The Good The Bad And The Really Ugly.

Fem meter.

Plattformen har plass til en bil med opp til fem meters lengde, og automatikk gjør at den glir ut som en CD-plate når du ber om det.

Prisen på Performance er foreløpig like ukjent som Osbourne-datteren som ikke ville være med i realityserien, men vi vet alle at det kommer til å svi.

Kilde: BornRich

Artikkelen fortsetter under annonsen