LG: Kombinert Blu-ray og HD-DVD

Se bildene av spilleren som kan være løsningen på formatkrigen!

Unødvendige formatkriger er turn-off nummer en for alle teknofile, noe også stadig flere selskaper begynner å innse.

LES OGSÅ:

Tidligere i år slapp nyheten om at Samsung skal slippe sin første kombinertspiller, som altså takler både HD-DVD og Blu-ray, i begynnelsen av 2007.

Nestemann ut er LG. De har etter en del fram og tilbake nå varslet at planene om en hybridspiller basert på de to høyoppløselige formatene på ingen måte er skrinlagt.

LG lover å vise fram en autentisk modell under verdens største forbrukermesse, CES 2007, som begynner i Las Vegas neste uke (sjekk bildene til venstre for teksten her). Den vil altså kunne spille både HD DVD og Blu-ray, filmformatene som akkurat nå forholder seg til hverandre omtrent som USA og Sovjetunionen gjorde på 80-tallet.

Enkelt for kunden.

- Selv om Blu-ray fortsatt er vårt hovedformat, vil vi at det skal være enkelt for kunden å bruke våre produkter. Derfor kommer det først en spiller som takler både Blu-ray og HD DVD, sa Jesper Silvanus til svenske Prylportalen i oktober.

Noen eksakt lanseringsdato er ikke gitt, men jo før jo bedre-regelen gjelder utvilsomt også her.

Dingz vil være tilstede under CES-messa fra og med mandag 8. januar, og forhåpentligvis kunne vise fram et bilde av spilleren mens vi holder tommelen opp og smiler som en støvsugerselger som akkurat har fått beskjed om at, jo, du kan godt vise hvordan den virker. Inntil videre får du kose deg med de to eneste bildene som hittil er tilgjengelige av spilleren - du finner dem begge til venstre her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: Prylportalen