Laptop med to skjermer

Begge skjermene er trykkfølsomme.

Hvordan vil fremtidens PC se ut? Kanskje designbyrået V12 Design er inne på noe her. Canova er en bærbar datamaskin utstyrt med to store, trykkfølsomme fargeskjermer.

LES OGSÅ:

For godt til å være sant? Dessverre ja, laptopen er foreløpig et konsept, men hvem vet - plutselig finnes den i en butikk nær deg.

Smarte løsninger.

Den ene skjermen er i stand til å presentere et tastatur slik at du kan skrive akkurat som du gjør med en vanlig laptop, men forskjellen er jo at tastene ikke vil gi etter. Dersom du har tenkt å løpe og kjøpe Apples iPhone når den kommer vil du få en idé om hvordan en slik tasteløsning fungerer.

Laptopen er først og fremst ment til grafiske formål, og en elektronisk penn følger med slik at du kan tegne direkte på den ene skjermen. I tillegg er datamaskinen i stand til å presentere tangenter. Dermed fungerer den også ypperlig til å lage musikk med.

Det ser også ut som det er mulig å sette laptopen på høykant og surfe på nettet som om du leser i en bok. Mulighetene med en slik løsning er uendelige, og vi venter spent på mer informasjon om Canova-prosjektet.

Men frem til da får vi klare oss med bildene du kan se til venstre!

Kilde: trendhunter