Konsept-laptop fra Samsung

Konsept-laptop fra Samsung

Frister med stor OLED-skjerm.

Publisert

Hvordan tror du den laptoper vil se ut i fremtiden? Fysisk mindre og lettere er nok viktige stikkord. Samsung viste nylig frem sin fremtids-laptop, og den er tynn som ei flis.

Lekker OLED-skjerm.

Men hovedgrunnen til at mange blogger har kastet seg over nyheten er den 12.1-tommer store OLED-skjermen med oppløsning på 1280 x 768 piksler. OLED-skjermer gir et veldig skarpt og kontrastpreget bilde og mange tror de på sikt kan ta over for LCD.

Ikke overraskende er laptopen dynket i pianolakk. Det ser unektelig bra ut, men ulempen er selvfølgelig at den vil trekke til seg fingermerker som en svamp.

Tastaturet er trykksensitivt, men har muligens en eller annen form for tilbakemelding når du trykker på en tast. Noen vil nok likevel savne følelsen av en tast som fysisk trykkes ned.

Samsung planlegger å lansere lignende bærbare datamaskiner med litt større OLED-skjerm i løpet av neste år. Men de kommer ikke til å være billige. Nettstedet dvice skriver at Sonys OLED-TV på 11-tommer i skrivende stund selges for 2.500 dollar. Et annet ankepunkt med OLED-teknologien er levetiden

Kilde: dvice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer