Katta banen

Er dette en dyr bil?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom du skal kjøre etter det siste moteskriket, vet du hvor du skal. Nei, ikke i retning Statoil eller Shell.

LES OGSÅ:

Nå er det nemlig miljøet som teller, og bilprodusentene forsøker stadig å overgå hverandre hva gjelder banebrytende design. Og hva ser vi nå? En forstørret mus?

Det stemmer.

Denne musa kan du trygt krype inn i, og du kan ta med deg to gode venner inn. Noe vi vil anbefale at du gjør dersom vindstyrken er stor, da den er satt sammen av karbonfiber og ikke veier mer enn 270 kilo.

Du kan velge om du vil kjøre på bensin eller solkraft. Velger du det siste, vil solcellepanelet på taket sørge for å holde hybridbilen i gang i om lag 40 kilometer. Det er ganske langt, og vi blir i det hele tatt imponert over sola som stadig bringer verden fremover.

Toppfart.

Antro Solo vil komme til å passere sine miljøvenner Think og Smart når det kommer til fart. Speedometeret stanser på 140 km/t, men husk at du da allerede har overskredet den tillatte topphastigheten i Norge med 40 km.

Nå venter vi spenning, for musa er ikke sluppet ut av buret sitt riktig ennå. Men den er ventet på veiene i 2012, og da til en prislapp på ca kr 90 000.

Kilde: Engadget

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!