Karusellsofa

Hvis du virkelig vil bli svimmel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vent litt. Jeg må bare samle meg litt. Jeg har sett to sekunder for lenge på dette bildet og er nå ute av stand til å skrive, da jeg er både svimmel og uvel. Fra hvor kom de to ekstra tastaturene?

LES OGSÅ:

Som du kanskje allerede har lagt merke til: Stirrer du lenge nok på dette bildet vil du oppdage at alle sirklene begynner å snurre rundt, før du selv blir kastet på en enda kraftigere snurr.

The Hypnose Sofa
vil nok aldri få problemer med å leve opp til navnet sitt. At denne sofaen kan framkalle det ene hypnotiske øyeblikket etter det andre, tviler vi virkelig ikke et sekund på.

Uvel.

At sofaen vil sette fart på fyllenervene dagen derpå, tviler vi heller ikke på. Den vil trolig komme til å fungere som den rene katalysator, og det siste som vil skje er at det fortsetter å snurre i den røde bøtta som det plutselig ble fire av.

Og hvis du en gang for alle ønsker å skremme vekk venner du misliker på grunn av deres sarte nerver, vil nok sofaen mestre det også. Kanskje går de bjeffende ut igjen.

I det hele tatt.

Hvis du ønsker å bli sittende i en eller annen psykotisk tilstand, der optiske illusjoner vil bli like illusorisk som drømmen om et friskt sinn:

Kjøp denne sofaen. Sørg for å kombinere med matchende tapet også.

Kilde: rsmiranda

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!